Vi søker dyktige og dedikerte medarbeidere

Det er travle dager i Ensign. Vi trenger derfor nye medarbeidere i ulike stillinger, primært i Stavanger.

TEKSTFORFATTER/PROSJEKTLEDER
Du tryller med ord, både i trykte medier og på nett. Du har jobbet med digital markedsføring og kjenner sosiale medier godt. Du vet hva kunden trenger og hvordan du skal levere det. I tillegg så kan du ta et prosjekt fra A til Å. Samtidig kan du lede et team fra første kundemøte til ferdig produkt. Du er nøyaktig, effektiv og gjerne erfaren.

DIGITAL UTVIKLER
Er du interessert i alt som skjer på nettet? Følger du utviklingen og synes at ny teknologi er spennende? Du lever med sosiale medier, er flink å uttrykke deg skriftlig og har et snev av teknisk innsikt. Du behøver ikke være veldig bevandret innen kodingens verden med det kan være en fordel. Du jobber raskt, kan ta egne avgjørelser og har ansvar for flere kunder på ulike digitale plattformer.

DESIGNER
Du har erfaring fra bransjen. Du jobber selvstendig og produserer god design på ulike flater. Du liker like godt å jobbe selvstendig som i team. Du kommer med gode innspill gjennom hele prosessen, er fremoverlent og jobber med knivskarp presisjon.

LÆRLING
Lyst til å få deg noe jobberfaring? Mangler du utplassering før fagbrevet er på plass? Hos oss får du spennende utfordringer, en kjekk, variert hverdag og viktig arbeidserfaring på vei mot fagbrevet. Og kanskje også fast ansettelse etter endt utdanning?

Til daglig vil dere jobbe i et kreativ miljø med flinke og inspirerende mennesker. Dere jobber midt i Stavanger sentrum i nye, flotte lokaler. Gode betingelser, fast årlig firmatur og gode muligheter for egenutvikling. Dere er engasjerte medarbeidere som blir et viktig bidrag til et allerede godt arbeidsmiljø. Dere liker alle å jobbe i høyt tempo og trives med å jobbe mot faste deadlines.

Spørsmål om alle stillingene rettes til daglig leder Geir Sørskår på geir@ensign.no eller på mobil 992 96 008

Søknad: Send mail til geir@ensign.no og merk headingen med hvilken stilling du søker på.
Søknadsfrist: 25.september 2016