Husene i Skogen – vinterens salgsvinner


Boligprosjektet Husene i Skogen fra Ineo Eiendom er et av de beste eksemplene på at det er bra trykk i regionens boligmarked for tiden. 24 solgte leiligheter på få dager etter salgsstart vitner om det.

Husene i Skogen er også et eksempel på at boligkunder i dag ofte ønsker mer enn kun en leilighet når de skal velge ny bolig. I dag forventes det også høy kvalitet og rik tilgang på fellesløsninger. I Husene i Skogen kommer uteområde med drivhus, felleshus med kjøkken, pizzaovn og spiseplasser, en egen app for boligstyring og kommunikasjon mellom beboerne, bildeling og sykkeldeling – for å nevne noe.

Høy kvalitet er også noe vår kunde, Ineo Eiendom, krever av all prosjektmarkedsføring. Viktigheten av presis formidling av all prosjektinformasjon, god rådgivning og prosjektledelse og ikke minst; en innbydende visuell innpakning, er nødvendig for å vinne kampen om sluttkundenes gunst. I forbindelse med Husene i Skogen har vi i Ensign utviklet kommunikasjonskonsept, nettside med boligvelger, 3D-illustrasjoner, brosjyre, kampanjer med trykte og digitale annonser samt nyhetsbrev – for å nevne noe.

Nettsiden finner du her.

Husene i Skogen er bare begynnelsen på et stort løft innen boligutvikling på Jåttå i Stavanger. Vi er glade for å bidra til en god start og gleder oss til fortsettelsen.