Super på bolig. Og annet.

25 mill*

Visninger Meta + Google

25 mill*

Visninger Meta + Google

25 mill*

Visninger Meta + Google

Rapporteringsperiode, 1. jan. 2023 – 31. des. 2023. Tallene er basert på annonsering i området Vestlandet/på våre prosjekter.


ENSIGN er et idé- og kommunikasjonsbyrå med folk som tar digitale løsninger på alvor. Derfor er vi ledende på markedsføring av nye boliger i vår landsdel.

De siste årene har vi markedsført mer enn 12 500 nye boliger. I dag finner du cirka 1 800 enheter i boligvelgere fra Ensign. I 2023 skaffet vi over 10 000 leads gjennom kreative, digitaldrevne kampanjer.


DYKTIGE, TENKENDE OG KREATIVE FAGFOLK innen markedsføring og kommunikasjon, det er det vi er.
Vi er også ekstremt resultatorienterte: Det vi finner på, skal selvfølgelig se bra ut, men det skal først og fremst virke.

Det er vårt kundeløfte til deg.


FLERE LEADS FOR MINDRE PENGER.

Effektive digitale løsninger sikrer deg best mulig utnyttelse av budsjettet.
Samtidig får du tilgang på de kreative hodene og lokalkunnskapen ingen andre har.

Gull verdt i tider som dette.


Summen av menneskene, tall,
fakta, kunnskap og markedsforståelse
er vinneroppskriften.

Våre kampanjer styres av dyktige digitale markedsførere. Med stadig overvåkning av resultater, tall og statistikk optimaliseres og tilpasses de digitale annonsene for best mulig resultat. Det er menneskene bak som ser de små detaljene. Akkurat det kan aldri bli erstattet helt av maskiner og algoritmer.


Vi har utviklet mange grafiske profiler.
Her er noen av våre logoer.


ANBEFALT AV DE BESTE!

Gode idéer er en av våre styrker. Å realisere idéer er en annen.

Med vår teft og erfaring, er vi også temmelig gode rådgivere som våger å si ifra hvis det trengs. Enda et løfte fra oss til deg. Da er det godt å vite at våre kunder og samarbeidspartnere ser på oss som en meget viktig del av prosjektet.